Najnovšie recenzie zo sekcie Obývacie steny
- Dosky narezané a diery vyvŕtané tak, ako keby to robili jednooký so slepým ... a to ešte nehovorím o samotnej pevnosti, ktorá je asi tak na úrovni morskej peny ... rozostavané v obývačke a teraz čo s tým?
- Chýbala zadná doska na spodnú stenu. Museli sme si ju dorobiť.
pekny moderny nabytok. dobra cena. velmi dobra kvalita vyrobku.. pedantne zabalene.. komunikacia s eshopom fajn.. kurier kludny.. ustretovy.Cakal som 7 tyzdnov na dorucenie. Odporucam zaujemcom..
- Super
ok
- je kompletný a dostatočne vhodný do obývacej steny v činžiaku
- Spokojnosť
Pekný nábytok , ľahko skladá, včas doručenia.
- Lacná moderná
- Balenie v kartone .
- Zle navŕtane diery...lacný návod
Tovar splnil moje očakávanie, som veľmi spokojná.
S produktom sa dobre manipuluje vyhovuje pri akejkoľvek zostave dvierka sa tiež dajú montovať a prispôsobiť do strany aká vám vyhovuje tento produkt nemôže sklamať v žiadnom interiéri
- Dosky olúpané po okrajoch, pretože sa šetrí materiálom a neolepujú sa hrany. Vždy musím použiť retušovacie fixy aby zanikli nedostatky, nie len pri tomto produkte.
- Veľmi pekne aj dobre
Krásna obývacia stena
- jednoduchá montáž aj samotné prevedenie tovaru, celková spokojnosť
pri montáži by pomohol trochu zrozumiteľnejší/podrobnejší návod, ktorý mal menšie nedostatky
Bol v poriadku
Tovar sedí podľa obrázka, poskladať to bola makačka.
realita zodpovedá obrázku. spokojnosť
- Pekna komoda, spokojnost
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »