Najnovšie recenzie zo sekcie Obývacie steny
- Po rozbalení škatule sme zistili poškodenie nábytku, škatuľa nebola poničená, takže nábytok musel byť zabalený už poškodený
- Chýbal 1 návod na pokladanie strednej časti nábytku
Obývačka je pekná, veľa úložného priestoru, dodacia doba vynikajúca, cez víkend objednané, v pondelok doručené, škoda len, že nevenujú väčšiu pozornosť balení a balia aj poškodené kusy nábytku
- 0kej,vsetko v poriadku
Som s nim spokojna akurat sa zmestil do obyvacky na tu stenu kde sme ju chceli,vyzera pekne a mane z nej radost.
dobry
- Tovar nie je hoden ani označenia 2 akost.
- Nepasujuce diely
- Všetko špinavé, diely zaprskané od hranovacieho lepidla.
- Návod úplne nezrozumitelný
Nikdy viac. Kvalita hodná poľska.
- Pekná jednoduchá obývacia stena
- Stenu ešte nemám rozbalení.
- Som nadmieru spokojna
Kondela Kevin dub artisan / biela
Pridané: 20. septembra 2021
(naposledy upravené 20. septembra 2021)
Zakúpený v Kondela
- Šikovné do malého priestoru
Obývacia stena je perfektná ,kúpu neľutujem ,odporúčam.
Krásna obývacia stena , nič nebanujem.
- dizajn
- lacne prevedenie
- niektore sucasti boli (nastastie iba vo vnutornej strane) ospinene, oskrete
- otvaranie spodnych skriniek vyklopenim
- vsetky skrutky a sucasti boli spolu hodene v jednom sacku, cize najprv si to musi clovek rozdelit a usporiadat podla velkosti, nez to vobec zacne montovat, plus jedna skrutka chybala
- Akurát sprátne a pekné
- Pekný dizajn
- Panty na dvierkach fungujú v poriadku
- Dá sa zložit do dvoch smerov - pravého aj ľavého
- Hornú časť môžete zložit podľa vlastných predstav, kľudne aj jednu skrinku doľava a druhu doprava
- Závesné držiaky na horné skrinky sú plastové a nešli dobre zatlct do dierok, museli sme ich trochu orezat, ale inak v poriadku
Dobrý pomer ceny a kvality
- Výborná stena
- Veľmi dobrý
Dobrý
- Mala ,jednoduchá zodpoveda cene.
- Krásny nábytok a rýchle poskladanie.
Po doručení objednávky pri rozbaľovaní som zistil, že sklenené dvierka na obývaciu stenu je rozbité a chýbajú vruty do dreva D14. 18.8.2021 emailom so zaslal reklamačný formulár a predajca sa vôbec k veci nevyjadril.
Polák Michal
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »