Najnovšie recenzie zo sekcie Obývacie steny
- Výhodou je cena .
- Po stránke dizainerskej vyzerá výrobok dobre.Dlhý diel na ktorom je umiestnený televízor je chorý prvok.Je veľmi nízky,takže televízor budem pozerať asi len poležiačky alebo ho umiestnim na stenu.Sklápacie šuplíky na tomto dieli sú prakticky na zemi,takže takmer nepoužiteľné.
- Závesná skrinka je nepodarok.V spodnej časti pánt neudrží aj drevenú podstavu aj sklo.Buď ju nebudem otvárať,teda nepoužívať alebo pri každom otvorení hrozí že sklo vypadne.Výrobca sa za tento prvok môže hanbiť.
- Stojaca skrinka bola dodaná s vadou-ulomená časť.To som vyriešil a čakám zľavu.
Nedoporučujem v žiadnom prípade tento výrobok
Pekný moderný nábytok za rozumnú cenu kvalitné kovanie a spracovanie zo svojimi farebným prevedením sa hodí do každej domácnosti
- N/A
- DOBRI
- som spokojna a paci sa mi
- nemam nic o nevyhode
- Pekné, super
- dobrá kvalita
- dobrá cena
- trošku bledšia sivá ako na fotke, ale aj tak je pekná
- pekný praktický
- zlý návod montáže
- presne podla predstav
- Nenáročné na poskladanie a vyzerá na živo tak isto ako na Nenáročné na poskladanie vyzerá na živo tak isto ako na obrázku bolo na eshope.
- jednoduchá montáž, pekné prevedenie aj dobrá kvalita
- ľahká montáž
Veľká obývačková stena, veľa sa do nej zmestí :-).
Super produkty ako kvalita tak aj cena
Ako nevyhodu vidim pristup k dorucovaniu. Predajca nevedel povedat, kedy nam tovar bude doruceny. Tovar bol doruceny az na posledny den po 2 nasobnom urgovani u predajcu.
Z daneho dovodu uz v buducnosti neplanujeme nic u daneho predajcu kupit, nakolko poskytovany servis je na velmi nizkej urovni. Sme sklamani...
Dufam, ze ini maju viac pozitivne skusenosti.
Sme spokojní, nábytok pôsobí príjemne, elegantne.
- pekný a cenovo výhodný
Elegantná obývacia stena vhodná pre malé byty s množstvom uložného priestoru, dokúpili sme k nej aj komodu. Montáž bez problémov, všetko dodané v poriadku.
Obývačková stena je vhodná pokiaľ nechcete celý priestor zapratať nábytkom ale i napriek tomu potrebujere odkladací priestor
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »