Najnovšie recenzie zo sekcie Obývacie steny
Stena presne podla popisu, dobra kvalita, prisla v demonte, lahke skladanie, prehladny navod, pekny dizajn
- tenké dosky, krivo vyvŕtane diery
Prišlo mi to rozbité dúfam že to bola zla náhoda
Pekná obývacia stena, zodpovedá cene. Pri montovaní sa trošku zapotite. Ale podľa návodu sa to dá zvládnuť. Produkt zodpovedá cene, za ktorú sme ho kúpili.
- Jasný a bezchybný manuál na skladanie nábytku
- Dobrá cena, spokojná
Obyvacia stena mi neprisla kompletna, napisala som aj reklamaciu, ale bohuzial mi nikto neodpoveda. Takze obyvacia stena je rozhodena v obyvacke a bez chybajuceho dielu sa nevieme pohnut dalej
- Nekvalitný materiál.
Nekvalitný materiál.
- Skvelá cena
- Práve tento produkt splňal moje požiadavky a som rada, že aj teraz keď už je nábytok zložený sa moje predstavy naplnili. Sedí mi aj rozmer aj dizajn a som veľmi spokojná.
Bála som sa poškodenia, ale tovar bol dostatočne chránený vhodným balením a zloženie nábytku bolo síce prácne, ale presný postup s nákresom bol zrozumiteľný a spojovací materiál ľahko inštalovateľný.
Pevný nábytok. Pekný doplnok do obývačky
- Krásna, môžete si ju poskladať ako sa Vám páči
- Všetko potrebné sa do nej zmestí
Kvalitna jednoducha stena vhodna do mensej izby, skoda ze spodna skrinka nema moznost uchytenia na stenu, a jej hlbka je mensia ako hlbka policky na televizor takze nie su zarovno. Inak ok
som spokojný
- Uctivy pristup
- dobrá kvalita
Tento je ľavý typ. Vľavo je tá vačšia vitrína. Dá sa to prehodiť aj na pravo, ale potom je nutné vyvrtať príslušné diery do nábytku.
Som spokojná
- dobrý výber a rýchle dodanie tovaru
Tovar bol dodaný v nepoškodenom stave a v stanovenej lehote.
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »