Najnovšie recenzie zo sekcie Obývacie steny
Som veľmi spokojná rychle dodanie skvelý nábytok
Pekná, praktická, rýchlo a šikovne zložená
doprava objednanie v predajni bolo super, ale keď sme dali výrobok dokopy ostali sme šokovaný.
pozrite si foto, ja som sa osobne pýtala, či je aj s osvetlením ?! ,, že áno, ta naša stena je bez osvetlenia a dokonca jedna polica chýba a najhoršie je cena, ja som platil 231,. a na internete je za 197 takže som veľmi sklamaná . no čo už to je doba klamstva s pozdravom Fučková darina
Obývacia stena Kondela GENTA
Jozefína Sokolovska
Pridané: 31. decembra 2020
(naposledy upravené 5. januára 2021)
Zakúpený v Kondela
- Na tej sedačke sa nedá ležať a nie ešte späť neviem čo terás či sa dá vratit
- Som spokojna zostava je pekna dodali rychlo
- Celkom pevne po zmontovanie
- Horsi navod. No Neol to navod z IKEA
Celkovo slusna spokojnost za takuto cenu takze za mna OK
Obývaciu stenu aj kon. stolík som vrátila ,pretože mi nevyhovoval farebný odtieň,na foto farba vyzerala inak.Mám objednanú obývaciu stenu Katy a čakám na jej doručenie. Teda ku kvalite sa nemôžem vyjadriť,pretože sme ju nemohli rozbaliť.
- Spokojnosť
- Super skladačka. Dobre to vypadá.
- Šikovná
Šikovná mala obyvačkova stena ktorú pichnete kamkoľvek
Absolutne nekvalitny vyrobok. Pri skladani nedostatky a sa poskodil nakolko bol asi zle predpripraveny na skladanie. Je pekny cena primerana velkosti,ale zial aj kvalite co ma mrzi. Mame maly byt tak nam stacila mensia zostava preto som volila tuto,ale bola to chyba.
- Ok
- Ok
Je to nádherná obývacia stena.
Dobrý deň prajem, nebudem zatiaľ nič hodnotiť, iba pri skladaní komody pod televízor nám chýba zadná strana komody. Prosím o jej zaslanie
Krasna zostava, len sa ťažšie montovala
Dobrá cena, ľahké zloženie a pekný nábytok
- Nevýhodou je vzdialenosť a doprava kuriérom.
- Jednoduchá montáž
- Kvalitne materiály
- Pekné matné prevedenie
- Dosky a šrauby neboli označené ktoré sú ktoré . Ale podľa návodu sa dali jednoducho identifikovať
Obývacia stena je veľmi pekná , z jednoduchou montážou všetko potrebné bolo pribalené vrátane hmoždiniek a háčikou na zavesenie . Výborne balenie len 2 krabice . Odporúčam poriadne pozrieť rozmery . Je malá ale veľmi pekná . Cena určite zodpovedá kvalite
Dodané v dvoch škatuliach nepoškodené, objednávka rýchlo vybavená ,dobra komunikácia ,ochotný kuriér,skrinky rýchlo zložené len vhodné pre menšiu obývačku
Odporučam každemu
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »